η εταιρία μας

 

Εισαγωγική, εμπορική εταιρία, ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών, ειδών μηχανογράφησης και υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων. Με έμφαση στην τεχνολογία, τη μοντέρνα αισθητική και τη social διάσταση του e-shopping, στο Market Hellas οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν πληροφορίες για μια τεράστια γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και να κάνουν τις αγορές τους σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το Market Hellas λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα εξυπηρετώντας αποτελεσματικά τους Έλληνες καταναλωτές. Πρωταρχικός στόχος μέσα από το site μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη με βασικό κριτήριο να εξασφαλίζουμε πάντα τις καλύτερες τιμές, την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Η εταιρία μας συνεργάζεται με εταιρίες, κατασκευαστές, εργοστάσια, από το εξωτερικό των οποίων τα προϊόντα εισάγει και διανέμει στην Ελληνική αγορά. Γι' αυτό και έχουμε την δυνατότητα πώλησης χονδρικής και λιανικής.

Μπορείτε να καταχωρίσετε το υπάρχον κατάστημα σας ή να φτιάξουμε το δικό σας, και να καταχωρηθεί στα ηλεκτρονικά καταστήματα Market Hellas Διαθέτουμε έτοιμη εφαρμογή για πλήρη και αυτόνομη διαχείριση των προϊόντων σας. Μεγιστοποιήστε τις πώλησης σας με ένα ελάχιστο σταθερό μηνιαίο κόστος, χωρίς ποσοστά ή επιπλέον επιβαρύνσεις, χωρίς κόστος κατασκευής, φιλοξενίας η αγοράς domain name.

ΦΕΚ ίδρυσης της εταιρίας Ι. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Ε.
Αρ. Φύλλου 7064, 23 Δεκεμβρίου 1994

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Σκαγιάς

Ι. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Ε.
Εμπορικές & Διαφημιστικές Επιχειρήσεις
Α.Φ.Μ.: 094339308, Δ.Ο.Υ.: ΜΥΚΟΝΟΥ
Διεύθυνση: Μαράθι, Τ.Θ. Αργύραινα 205, GR-84600